JCI Alphen presenteert op 29 december 2020 de online Alphense Pubquiz!

Op dinsdag 29 december 2020 start om 20:30 uur de Grote Alphense Pubquiz. Een uniek evenement waar je online, samen met je vrienden, familie, partner en in ieder geval talloze mede-Alphenaren vanuit je eigen huis kunt strijden voor de winst van een pubquiz vol met vragen over Alphen aan den Rijn.  Deelname is gratis; een eventuele vrijwillige bijdrage komt volledig ten goede aan de Stichting Voedselbank Alphen aan den Rijn en omstreken.

Pubquiz

Ook al bevinden we ons in de donkere dagen voor kerst én in tijden van een lockdown; er kan altijd iets georganiseerd worden! JCI Alphen organiseert daarom een Alphense pubquiz, gemaakt voor en door Alphenaren. Er zullen vragen zijn over tal van onderwerpen, waaronder uiteraard over muziek, sport en de geschiedenis van het mooie Alphen aan den Rijn.  

De locatie van dit unieke evenement is je eigen huiskamer. Neem een hapje en een drankje erbij en de rest van de avond wordt verzorgd. Het wordt zeker een mooie, gezellige en wellicht zelfs gedenkwaardige avond! Tijdens het kijken naar de uitzending, is het extra leuk als je met een eigen groep een online meeting opzet, voor gezelligheid en onderlinge competitie!

Deelname

Aan dit evenement kan iedereen meedoen door je in te schrijven via de Facebookpagina van JCI Alphen aan den Rijn.

Voedselbank

Deelname is  - zoals voormeld - gratis. Indien je echter een vrijwillige bijdrage wilt leveren, zal deze bijdrage volledig ten goede komen aan de Stichting Voedselbank Alphen aan den Rijn en omstreken. De voedselbank heeft alle steun hard nodig. De voedselbank verwacht dat er als gevolg van de tijd waarin we nu leven, het aantal klanten in het aankomend jaar zal stijgen met 50%, wat betekent dat zij 300 in plaats van 200 gezinnen wekelijks van een voedselpakket zullen gaan voorzien. Daarnaast heeft de voedselbank hele concrete plannen voor nieuwbouw, waarbij de opslag- en uitdeellocatie in één gebouw zullen worden gerealiseerd. JCI Alphen draagt graag bij aan dit goede doel.  

Donatie doen?

Dit kan zowel voor als tijdens de pubquiz door gebruik te maken van de speciale QR-code, waarmee je via een tikkie de zelf te bepalen donatie kunt overmaken.  

https://tikkie.me/pay/obl6f5qnckvdn2n3r2qp

JCI Alphen

De organisatie is in handen van JCI Alphen: een netwerkorganisatie die geworteld is in Alphen aan den Rijn, waarbinnen jonge ondernemende mensen naast hun professionele werkzaamheden actief betrokken willen zijn binnen de maatschappij.  JCI Alphen is onderdeel van de internationale vereniging Junior Chambers International (www.jci.cc) die met wereldwijd zo'n 1.000 lokale verenigingen en bijna 200.000 leden vooral lokaal maatschappelijk en sociaal een belangrijke functie vervult. JCI Alphen is altijd op zoek naar nieuwe leden die passen binnen de groep en een positieve bijdrage kunnen leveren aan het gedachtegoed van de Alphense JCI. Deze vereniging is toegankelijk voor (ondernemende) Young professionals van 21 t/m 40 jaar die wonen en/of werken binnen Alphen aan den Rijn.