Altijd al naar de film willen gaan in een ware Drive-in Bioscoop? Dan is dit je kans! Op zaterdag 13 april 2019 gaat na zonsondergang de projector aan voor een echte old-fashioned Drive-In film in Alphen aan den Rijn. Een uniek evenement waar je samen met je vrienden of je partner in je eigen auto kunt genieten van Amerikaanse romantische filmmusical Mamma Mia 1. Voor het geluid stem je af op een speciale FM-frequentie. Kaarten kosten slechts € 25,- per auto, ongeacht het aantal inzittenden!

Drive-in bioscoop

Een drive-in vraagt om een film met rijen auto's en meezingen met de muziek, daarom is er dit jaar gekozen voor een muzikale energieke film waarin in die tijd de Drive in Bioscoop de zaterdagavond vulde. Natuurlijk worden de eerste rijen gereserveerd voor bezoekers die in oldtimers komen, in de rijen daarna is er alle ruimte voor leasebakken, brakke barrels, klusbusjes; kortom alles wat rijdt op vier wielen is welkom!

De locatie van dit unieke evenement is ITC terrein, Denemarkenlaan 9, Hazerswoude, gemeente Alphen aan den Rijn. Dit verharde bedrijventerrein biedt met de grote ruimte de ideale plek om het extra grote bioscoopscherm (16 bij 8 meter) te gebruiken voor het vertonen van Mamma Mia 1. Door de organisatie zal er ook gezorgd worden voor de mogelijkheid drankjes en (uiteraard) een goede voorraad popcorn in te slaan om deze ervaring compleet te maken. We komen je bestelling zelfs naar de auto toebrengen!

Kaarten

Voor € 25,- krijg je toegang voor één auto, ongeacht het aantal inzittenden. Om 20:00 uur gaat het terrein open voor het publiek en naar verwachting zal de film om 21:00 uur beginnen.

Reserveer je kaarten via Alphens.nl