Nu het als gevolg van het coronavirus maar moeilijk is om leuke activiteiten te organiseren, lijkt het ons leuk onze leden aan jou voor te stellen. Thomas Runhart  neemt de aftrap!

Mijn naam is Thomas Runhart, 36 jaar en penningmeester bij JCI Alphen. Geboren en getogen in Alphen aan den Rijn. Qua sport doe ik regelmatig aan fitness en ik loop graag een rondje meer met mijn hond Charlie. Ik werk als assistent luchtverkeersleider op Schiphol en 3 jaar geleden heb ik de Esports Game Arena opgericht.

Dit is een evenementenlocatie gericht op gamen met een gezellige sportsbar, computers, pooltafels en dartborden. Ook beschikken wij over een studio, waarmee we online content maken als talkshows en pubquizzen, en kun jij voor al jouw games, consoles en accessoires terecht in onze Game Mania. Ook ben ik er trots op dat ik een keer een TEDx Talk heb mogen doen in Gouda, de eerste in Nederland over het onderwerp esports.Als gevolg van de coronacrisis is de Esports Game Arena helaas veel gesloten geweest. Gelukkig zijn er ook mooie dingen uit ontstaan, zoals het online platform https://esportsnederland.nl. Hier nemen gamers het tegen elkaar op om prijzen te winnen. Voor gemeentes en organisaties organiseren we hier evenementen, die gewoon vanuit huis gespeeld kunnen worden. Vaak voorzien we toernooien van commentaar, waardoor het net op reguliere sport lijkt. Uitzendingen zijn live te zien op https://twitch.tv/esportsgamearena.Hoewel ik altijd al op zoek was naar ondernemersverenigingen om me bij aan te sluiten, heb ik bij JCI Alphen aan den Rijn een groep gevonden waar ik veel energie van krijg. Het is een hechte groep, waar we veel leuke dingen mee doen. Helaas door corona is dit op een lager pitje komen te staan, maar de Grote Alphense Pubquiz was nog wel een succes. Ik kan niet wachten tot we weer echt bij elkaar kunnen komen en gezellig leuke verhalen kunnen uitwisselen onder het genot van een drankje! Ook hoop ik dat er weer leuke nieuwe leden bij komen.Ben jij door het verhaal van Thomas ook geïnteresseerd geraakt? Ben jij benieuwd naar wat JCI jou te bieden heeft? Neem contact op!#ditisjci #esportsgamearena Esports Nederland Esports Game Arena #esports Luchtverkeersleider