JCI Alphen presenteert op 14 april 2018 de tweede editie:
Drive-in bioscoop met Grease!

Altijd al naar de film willen gaan in een ware Drive-in Bioscoop? Dan is dit je kans! Op zaterdag 14 april 2018 gaat na zonsondergang de projector aan voor een echte old-fashioned Drive-In film. Een uniek evenement waar je samen met je vrienden of je partner in je eigen auto kunt genieten van Amerikaanse romantische filmmusical Grease uit 1978. Voor het geluid stem je af op een speciale FM-frequentie. Kaarten kosten slechts € 25,– per auto, ongeacht het aantal inzittenden!

Drive-in bioscoop
Een drive-in vraagt om een film met rijen auto’s en meezing muziek. Daarom is er dit jaar gekozen voor een muzikale energieke film waarin in die tijd de Drive in Bioscoop de zaterdagavond vulde. Natuurlijk worden de eerste rijen gereserveerd voor bezoekers die in oldtimers komen, in de rijen daarna is er alle ruimte voor leasebakken, brakke barrels, klusbusjes; alles wat rijdt op vier wielen is welkom!
De locatie van dit unieke evenement is ITC terrein, Denemarkenlaan 9, Hazerswoude, gemeente Alphen aan den Rijn. Dit verharde bedrijventerrein biedt met de grote ruimte de ideale plek om het extra grote bioscoopscherm (16 bij 8 meter) te gebruiken voor het vertonen van Grease. Door de organisatie zal er ook gezorgd worden voor de mogelijkheid drankjes en (uiteraard) een goede voorraad popcorn in te slaan om deze ervaring compleet te maken. Wellicht komen ze je bestelling zelfs naar de auto toebrengen!
Kaarten
Voor € 25,– krijg je toegang voor één auto, ongeacht het aantal inzittenden. Om 20:00 uur gaat het terrein open voor het publiek en naar verwachting zal de film om 21:00 uur beginnen.

Bestel hier uw kaarten

Wij zijn ontzettend blij met ACM Rijopleidingen dat zij ook dit jaar een bijdrage willen leveren aan dit unieke evenement.