Lid worden?
JCI biedt je een unieke gelegenheid om je eigen grenzen te verkennen en te verleggen. Wat je erin stopt komt er dubbel en dwars uit. Een unieke manier om jezelf verder te ontwikkelen, je netwerk te verbreden en een buitengewoon goede en gezellige tijd te hebben.

JCI Alphen aan den Rijn is de leukste netwerk club van het Groene Hart. De kamer bestaat uit een enthousiaste groep jonge ondernemende en leidinggevende mensen met verschillende achtergronden en beroepen. Gericht op netwerken, business, training, persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke betrokkenheid.

Ben je ambitieus, energiek en betrokken bij Alphen aan den Rijn en omstreken? Wil je jezelf verder ontwikkelen en kunnen wij ook wat van jou leren? Word dan lid van JCI Alphen aan den Rijn!
Ben je tussen de 18 en 40 jaar en geïnteresseerd?

Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met je op en vertellen je in een vrijblijvend kennismakingsgesprek graag meer over JCI. Bij een wederzijdse klik word je eerst aspirant-lid. In deze periode kunnen zowel de kamer als jij bekijken of de verwachtingen uitkomen.

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Bedrijfsnaam

Functie

Website

Bericht