Als pupil bij Munneke Lourens advocaten werd het mij al snel duidelijk hoe belangrijkrijk het is om als professional reeds vroeg te beginnen aan het opbouwen van een netwerk. Toevalligerwijs kwam ik via Marcel van Elk in het derde kwartaal van 2015 voor het eerst in aanraking met JCI Alphen aan den Rijn. Na enthousiaste verhalen gehoord te hebben omtrent projecten zoals de Oudshoorn Cruise en het (destijds) naderende European Multi Twinning (EMT), ben ik geënthousiasmeerd om deel uit te maken van deze leuke, vriendelijke, actieve, maar vooral vooruitstrevende groep mensen.

JCI Alphen aan den Rijn staat voor het alom bekende spreekwoord “al doende leert men”. Door middel van een actieve daadkrachtige inzet, kan ook jij jezelf binnen JCI verrijken op persoonlijk vlak. Daarnaast staan het stimuleren van maatschappelijke groei, door middel van het in groepsverband leveren van een bijdrage aan de lokale maatschappij, bij mij hoog in het vaandel.

In het academisch jaar 2016-2017 neem ik deel aan het kamerbestuur als secretaris van de vereniging. Samen met collega bestuursleden Hubert van Gastel (voorzitter), Thijs Wessel (penningmeester) en Niels Renee (oud voorzitter en commissie coördinator) en vanzelfsprekend al onze actieve leden, verwacht ik dat dit een jaar zal worden om nooit te vergeten.

Naast JCI ben ik deeltijd masterstudent rechtsgeleerdheid en werk ik als jurist bij Munneke Lourens advocaten. Verder speel ik graag gitaar en probeer ik met enige regelmaat de sportschool te bezoeken.