Ik ben geboren en getogen in het prachtige Alphen aan den Rijn en woon hier samen met mijn lieve vrouw en 3 dochters nog steeds met veel plezier. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om er op uit te gaan met mijn gezin of te klussen aan onze 19e-eeuwse woning.

Na mijn studie commerciële economie  ben ik in de Schoonmaakbranche terecht gekomen. 2 jaar gewerkt voor een landelijke schoonmaakorganisatie en sinds 1999 mede-eigenaar van Okee Bedrijfsdiensten, dan is uw schoonmaak goed geregeld! In deze (niet makkelijke) tak van sport, lukt het ons al 16 jaar om met ons team van inmiddels ruim 80 gemotiveerde medewerkers een breed pakket van schoonmaakdiensten aan te bieden.

5 jaar ben ik nu lid van JCI en dit jaar mag ik zelfs de voorzitter zijn. Ik wilde mijn netwerk uitbreiden in mijn woon- en werkgebied en iets bijdragen aan de lokale gemeenschap, dat was 2010. Inmiddels weet ik dat persoonlijke ontwikkeling de kern is van JCI, maar bovenal brengt JCI mij ontzettend veel energie en heel veel gezelligheid.