In mijn werk als advocaat bij In ’t Veen Advocaten ben ik iedere dag vol energie en enthousiasme bezig met een diversiteit aan familierechtzaken en strafzaken. Het is een baan waar ik veel kennis en ook creativiteit in kwijt kan en waar ik veel voldoening uithaal; het mensen helpen spreekt mij daarbij het meest aan. Naast mijn werk als advocaat, ben ik zangeres. Voorheen werkte ik op cruiseschepen als leadzangeres en nu richt ik mij met name op bruiloften en partijen, zodat ieder feest een persoonlijke en onvergetelijke muzikale omlijsting krijgt.

In mijn zoektocht naar een netwerkclub kwam ik al snel bij JCI Alphen uit, binnen welke netwerkclub de ruimte wordt geboden om evenementen te organiseren voor mensen uit Alphen aan den Rijn en omgeving. Juist dit aspect van JCI Alphen sprak mij direct aan. Als geboren en getogen Alphenaar ga ik namelijk graag naar evenementen in en om Alphen en altijd dacht ik; ik zou ook graag wat willen organiseren voor de Alphense samenleving. In mijn eerste jaar als aspirant-lid heb ik, samen met andere leden uiteraard, direct de eerste Alphense Drive-In bioscoop georganiseerd. Dit was ontzettend leuk en ook heel erg leerzaam.

Nu ik bijna twee jaar lid ben van JCI Alphen en de club steeds beter leer kennen, leer ik ook steeds meer mogelijkheden kennen van JCI Alphen. Het is een netwerkclub met een enorme diversiteit aan mensen die samen heel sterk kunnen staan. Ook worden er trainingen aangeboden die – wederom – leuk en leerzaam zijn.
Ik kijk uit naar de aankomende jaren als lid bij JCI en naar alle ongetwijfeld mooie ervaringen die daarbij zullen komen kijken.