Welkom bij de website JCI Alphen aan den Rijn. JCI Alphen (opgericht in 1976) bestaat uit een groep jonge, ondernemende mensen, met verschillende achtergronden en beroepen. Jong is een relatief begrip natuurlijk, maar binnen v
Van harte welkom op de website van JCI Alphen aan den Rijn.
JCI is iedereen tussen de 21 en 40 jaar. Een andere, ongeschreven regel is dat de samenstelling van een Kamer zo breed mogelijk moet zijn. Diversiteit is immers cruciaal voor het leerproces en het uitwisselen van kennis en ervaring.

JCI Alphen aan den Rijn komt iedere maand bijeen in restaurant Alfred’s Diner. De vergaderingen beginnen om 20.30 uur. Voorafgaand aan de vergadering serveert het restaurant een JCI-menu. Deelname is niet verplicht, maar wel bijzonder gezellig. Dé manier om elkaar snel en goed te leren kennen en weer bij te praten.

Ook de maandelijkse borrel is hiervoor een uitgelezen mogelijkheid. Bij de borrel worden ook potentiële leden uitgenodigd om zodoende de Kamer te leren kennen.

Kortom JCI biedt een unieke gelegenheid om je eigen grenzen te verkennen en te verleggen. Wat je erin stopt komt er dubbel en dwars uit. Een unieke manier om jezelf verder te ontwikkelen, je netwerk te verbreden en een buitengewoon goede en gezellige tijd te hebben.

Belangrijke pijlers zijn business, community, internationaal, training en fun!

Meer weten over JCI?

Meer weten over JCI Alphen aan den Rijn?