Uit tientallen onderzoeken blijkt dat gelukkige medewerkers gezonder, productiever en innovatiever zijn. Waarom is geluk dan eigenlijk geen topprioriteit van elke leidinggevende? Daar heeft auteur en oud-ING-bestuurder Bart de Bondt wel een antwoord op:

‘Het heeft ermee te maken dat het een omslag in bestaande businessmodellen betekent. Je moet als leidinggevende meer autonomie en vrijheid aan je medewerkers geven. Geluk is een mindset van genoeg en niet van tekort, uitgaan van wat er wél is, in plaats van wat er niet is.’

Hoe realiseer je medewerkersgeluk?
Daarover geeft Bart de Bondt op uitnodiging van JCI Alphen aan den Rijn op 16 februari een inspirerende voordracht over. Op passionele wijze legt hij haarfijn uit wat het belang is van het hebben van gelukkige werknemers en hoe je dat als leidinggevende kunt bereiken. Een boeiende tocht van anderhalf uur op het pad van werknemergeluk.

Happiness@work
Datum: dinsdag 16 februari 2016
Aanvang: 20:00 uur (zaal open vanaf 19:30 uur)
Locatie: Parktheater – Alphen aan den Rijn
Prijs: € 35,- per kaart (excl btw, incl 1 consumptie)

Aanmelden?
Stuur een mail naar happiness@jcialphen.nl en vermeld het aantal kaarten dat je wilt bestellen en je naam en adresgegevens (t.b.v. de factuur). Je krijgt per mail een bevestiging van je aanmelding.

“Als je geluk wilt ervaren in je leven maak dan van wat je doet een gevolg van wie je bent en niet omgekeerd”

Meer lezen over werknemersgeluk en Bart de Bondt?
Businessmagazine Management Team publiceerde er begin dit jaar een artikel over. http://www.mt.nl/1/88873/home/waarom-geluk-bij-bijna-alle-bedrijven-op-de-agenda-staat.html
Bart de Bondt heeft met businesspartner Ron Maes The Happy Wave opgericht. The Happy Wave wil een unieke partner zijn waarmee je een golf van geluk door jouw bedrijf kunt laten gaan.