Altijd al naar de film willen gaan in een ware Drive-in Bioscoop? Dan is dit je kans! Op zaterdag 8 april 2017 gaat na zonsondergang de projector aan voor een echte old-fashioned Drive-In film in Alphen aan den Rijn. Een uniek evenement waar je samen met je vrienden of je partner in je eigen auto kunt genieten van de blockbuster Spectre. Voor het geluid stem je af op een speciale FM-frequentie. Kaarten kosten slechts € 25,– per auto, ongeacht het aantal inzittenden!

Drive-in bioscoop
Een drive-in vraagt om een film met rijen auto’s, gave filmbeelden en briljante muziek. Daarom is er dit eerste jaar gekozen voor de nieuwste James Bondfilm’ Spectre’. Een film met prachtige actiescènes, een sterrencast en een vleugje romantiek! Natuurlijk worden de eerste rijen gereserveerd voor bezoekers die in oldtimers komen, in de rijen daarna is er alle ruimte voor leasebakken, brakke barrels, klusbusjes; alles wat rijdt op vier wielen is welkom!
De locatie van dit unieke evenement is De Schans II aan de Gouwelandenlaan in Alphen aan den Rijn. Dit bedrijventerrein ligt in de directe nabijheid van de N11 en biedt met de grote ruimte de ideale plek om het extra grote bioscoopscherm (16 bij 8 meter) te gebruiken voor het vertonen van Spectre. Door de organisatie zal er ook gezorgd worden voor de mogelijkheid drankjes en (uiteraard) een goede voorraad popcorn in te slaan om deze ervaring compleet te maken. Wellicht komen ze je bestelling zelfs naar de auto toebrengen!

Kaarten
Voor dit evenement zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij. Kaarten kunnen direct online gekocht worden via de website www.jcialphen.nl. Voor € 25,– krijg je toegang voor één auto, ongeacht het aantal inzittenden. Om 20:00 uur gaat het terrein open voor het publiek en naar verwachting zal de film om 21:00 uur beginnen.