Bestel nu de laatste kaarten voor Spectre; de Drive-in bioscoop op 8 april!

Na de overweldigende en enthousiaste reacties is de kaartverkoop voor de Alphense Drive-in Bioscoop is in volle gang! De Drive-in Bioscoop zal op 8 april 2017 plaatsvinden op het bedrijventerrein De Schans II aan de Gouwelandenlaan in Alphen aan den Rijn.

Op dit terrein is meer dan genoeg plaats voor het extra grote bioscoopscherm van 16 bij 8 meter, op welk scherm de film Spectre vertoond zal worden. Door de organisatie zal er ook gezorgd worden voor de mogelijkheid om drankjes en (uiteraard) een goede voorraad popcorn in te slaan om deze ervaring compleet te maken.
Dus als je samen met een vriend/vriendin/vader/moeder/opa/oma een uniek evenement wilt meemaken, waarbij je samen – net als in vroeger tijden – in je eigen auto kunt genieten van een goede film en vers gemaakte popcorn , bestel dan nu nog je kaarten! Kaarten kunnen direct online gekocht worden via de website www.jcialphen.nl. Voor € 25,– krijg je toegang voor één auto, ongeacht het aantal inzittenden.

Start Drive-in: Het terrein is vanaf 20.00 uur geopend. Als u aan komt rijden zult u verkeersregelaars treffen die u verder de weg wijzen naar de locatie. Op het terrein zelf zullen leden van JCI u begeleiden naar uw plek. De film zal om 21:00 uur beginnen.
Hapjes en drankjes: Tijdens het evenement is het mogelijk om frisdrank, radler, m&m’s, chips en popcorn te bestellen. Dit kan doormiddel van het kopen van een strippenkaart van € 7,50 (5 strippen) of € 15,00 (10 strippen). Deze kaarten worden u bij binnenkomst aangeboden en kunt u contant betalen. Op de achterkant van de strippenkaart treft u de prijslijst. Een drankje kunt u bij ons bestellen door uw alarmlichten aan te doen. Een JCI-lid zal de bestelling in stijl op komen nemen bij de auto en bij u komen brengen. Er is geen restitutie mogelijk op de strippenkaarten.
Alcohol: In verband met de evenementenvergunning is dit een alcoholvrij evenement, waardoor het nuttigen van alcohol niet is toegestaan.
Sanitaire voorzieningen: deze zijn aanwezig op het terrein en u kunt daarvan kosteloos gebruik maken.

(Hoewel er heerlijk weer wordt voorspeld, kan het best fris worden, houdt hier rekening mee)

Koop hier uw kaarten.

JCI Alphen
De organisatie is in handen van JCI Alphen: een netwerkorganisatie die geworteld is in Alphen aan den Rijn, waarbinnen jonge ondernemende mensen naast hun professionele werkzaamheden actief betrokken willen zijn binnen de maatschappij. JCI Alphen is onderdeel van de internationale vereniging Junior Chambers International (www.jci.cc) die met wereldwijd zo’n 1.000 lokale verenigingen en bijna 200.000 leden vooral lokaal maatschappelijk en sociaal een belangrijke functie vervult. JCI Alphen is altijd op zoek naar nieuwe leden die passen binnen de groep en een positieve bijdrage kunnen leveren aan het gedachtegoed van de Alphense JCI. Deze vereniging is toegankelijk voor (ondernemende) Young professionals van 21 t/m 40 jaar die wonen en/of werken binnen Alphen aan den Rijn. Voor meer informatie kijk je op www.jcialphen.nl